Maak een afspraak bij Podozorg Eerbeek

Bellen

Bel naar 085-2736244 en maak een afspraak met Podozorg Eerbeek. Wij zijn beschikbaar op iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur.

Whatsapp

Voor vragen over uw afspraak of het plaatsen van een herhaalbestelling kunt u contact opnemen via Whatsapp. Voor het inplannen van een afspraak kunt u uw nummer achterlaten. Wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen. Stuur een bericht naar onderstaand telefoonnummer.

Bereik ons via WhatsApp06-39705405

Dit telefoonnummer is uitsluitend bereikbaar via Whatsapp. Berichten worden beantwoord tijdens kantoortijden.

Online agenda

Snel zelf een afspraak inplannen? Dat kan in onze online agenda. Hierin kiest u een gewenste datum en een tijdstip dat u goed uitkomt. Bent u al een keer in onze praktijk geweest? Dan kiest u voor de optie ‘bestaande patiënt’. Gebruik bij de eerste keer inloggen uw geboortedatum als wachtwoord (dd-mm-jjjj)! U ontvangt een afspraakbevestiging per mail. Zo weet u zeker dat de afspraak gepland staat.

Maak een afspraak

Afspraak op de Loubergweg 34

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag hebben wij spreekuur op de Loubergweg 34.

Behandelaars

U wordt behandeld door:

Afspraak op Wethouder Sandersstraat 74

Maak een afspraak voor podotherapie bij Fysiotherapie Eerbeek aan de Wethouder Sandersstraat 74. Wij werken vanuit deze vestiging op dinsdagmiddag.

Behandelaar

U wordt behandeld door Eric Wonink (register podoloog).

Wordt mijn behandeling vergoed?

Bij de meeste zorgverzekeraars betaalt u aan de podoloog alleen de eventuele eigen bijdrage. Wordt uw behandeling volledig vergoed, dan betaalt u natuurlijk helemaal niets. Klik op onderstaande knop om te zien welke podologische behandelingen door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Lees meer

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.