Maak een afspraak bij Podozorg Eerbeek

Bellen

Bel naar 085-2736244 en maak een afspraak met Podozorg Eerbeek. Wij zijn beschikbaar op iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur.

Whatsapp

Ook kunt u Whatsapp gebruiken voor het inplannen van een afspraak. Stuur een bericht naar onderstaand telefoonnummer. Dit telefoonnummer is uitsluitend bereikbaar via Whatsapp. Berichten worden beantwoord tijdens kantoortijden.

Bereik ons via WhatsApp06-39705405

Contactformulier

Wilt u liever contact opnemen via ons contactformulier? Klik dan op de onderstaande knop! Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen op uw bericht te reageren.

Neem contact op

Afspraak op de Loubergweg 34

Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag hebben wij spreekuur op de Loubergweg 34.

Behandelaars

U wordt behandeld door:

Afspraak op Wethouder Sandersstraat 74

Maak een afspraak voor podotherapie bij Fysiotherapie Eerbeek aan de Wethouder Sandersstraat 74. Wij werken vanuit deze vestiging op dinsdag.

Behandelaar

U wordt behandeld door Mandy Leusink (podotherapeut).

Wordt mijn behandeling vergoed?

Bij de meeste zorgverzekeraars betaalt u aan de podoloog alleen de eventuele eigen bijdrage. Wordt uw behandeling volledig vergoed, dan betaalt u natuurlijk helemaal niets. Klik op onderstaande knop om te zien welke podologische behandelingen door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Lees meer

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.