Samenwerking

Wij werken graag samen met andere (voeten)zorgverleners

Naast de podoloog / podotherapeut van Podozorg Eerbeek kunt u een eigen aanvullende voetzorgverleners kiezen of gebruik maken van partners waar wij mee samenwerken.

Fysiotherapie Eerbeek & Loenen

Podozorg Eerbeek werkt nauw samen met Fysiotherapie Eerbeek & Loenen. Door dit samenwerkingsverband wordt er over en weer intensief verwezen en overlegt. Met ingang van april 2013 houdt Eric Wonink ((register) podoloog en echografist) een dagdeel per week praktijk bij Fysiotherapie Eerbeek aan de Wethouder Sanderstraat.

Verbeterde zorg

Er zijn veel raakvlakken zijn tussen podotherapie en fysiotherapie, daarom is het een goede zaak dat er een intensieve samenwerking is. Eric Wonink ((register) podoloog en echografist) en Frank van Engen (fysiotherapeut en manueeltherapeut) zijn erg enthousiast. De zogenaamde multidiscilinaire aanpak vergroot de kwaliteit van zorg. De patiënt is er uiteindelijk beter mee geholpen; en dat is waar het allemaal om draait! Er zijn al verschillende praktijkvoorbeelden waarbij dit goed is uitgepakt.

Pedicurium (Eerbeek)

Podozorg Eerbeek werkt samen met Pedicurium. Iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Pedicurium garandeert een nagenoeg pijnloze behandeling. Er wordt gewerkt met professionele apparatuur en de nieuwste technieken in een prettige ambiance.

Bij Pedicurium wordt u behandeld door Mary Rutgers. Sinds 2007 werkt zij als gediplomeerd pedicure met de specialisaties: diabetische voet, reumatische voet en schimmeldiagnostiek, in haar eigen salon in Eerbeek. Sinds januari 2021 is zij afgestudeerd als medisch pedicure.

Feet 4 All (Brummen)

Podozorg Eerbeek werkt samen met Feet 4 All. Zij brengen een kwalitatieve verzorging van uw voeten en werken volgens de code van de voetverzorging. Dit wil zeggen dat zij werken volgens hoge hygiëne- en milieueisen.

Bij Feet 4 All wordt u behandeld door Marijke Timmerman. In juli 2016 heeft zij haar basis pedicure-opleiding afgerond. December 2016 heeft zij de aantekening oncologie gehaald, om zich vervolgens verder te specialiseren als medisch pedicure. Dit houdt in dat zij, de diabetische voet, reumatische- en overige risicovoet mag behandelen. Het diploma 'medisch pedicure' heeft zij in april 2019 met goed gevolg afgerond.

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.