Wij werken graag samen met andere (voeten)zorgverleners

Naast de podoloog / podotherapeut van Podozorg Eerbeek kunt u een eigen aanvullende voetzorgverleners kiezen of gebruik maken van partners waar wij mee samenwerken.

 • Fysiotherapie Eerbeek & Loenen

  Podozorg Eerbeek werkt nauw samen met Fysiotherapie Eerbeek & Loenen. Door dit samenwerkingsverband wordt er over en weer intensief verwezen en overlegt. Met ingang van april 2013 houdt Eric Wonink ((register) podoloog en echografist) een dagdeel per week praktijk bij Fysiotherapie Eerbeek aan de Wethouder Sanderstraat.

  Verbeterde zorg

  Er zijn veel raakvlakken zijn tussen podotherapie en fysiotherapie, daarom is het een goede zaak dat er een intensieve samenwerking is. Eric Wonink ((register) podoloog en echografist) en Frank van Engen (fysiotherapeut en manueeltherapeut) zijn erg enthousiast. De zogenaamde multidiscilinaire aanpak vergroot de kwaliteit van zorg. De patiënt is er uiteindelijk beter mee geholpen; en dat is waar het allemaal om draait! Er zijn al verschillende praktijkvoorbeelden waarbij dit goed is uitgepakt.

 • Pedicurium (Eerbeek)

  Podozorg Eerbeek werkt samen met Pedicurium. Iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Pedicurium garandeert een nagenoeg pijnloze behandeling. Er wordt gewerkt met professionele apparatuur en de nieuwste technieken in een prettige ambiance.

  Bij Pedicurium wordt u behandeld door Mary Rutgers. Sinds 2007 werkt zij als gediplomeerd pedicure met de specialisaties: diabetische voet, reumatische voet en schimmeldiagnostiek, in haar eigen salon in Eerbeek. Sinds januari 2021 is zij afgestudeerd als medisch pedicure.

 • Feet 4 All (Brummen)

  Podozorg Eerbeek werkt samen met Feet 4 All. Zij brengen een kwalitatieve verzorging van uw voeten en werken volgens de code van de voetverzorging. Dit wil zeggen dat zij werken volgens hoge hygiëne- en milieueisen.

  Bij Feet 4 All wordt u behandeld door Marijke Timmerman. In juli 2016 heeft zij haar basis pedicure-opleiding afgerond. December 2016 heeft zij de aantekening oncologie gehaald, om zich vervolgens verder te specialiseren als medisch pedicure. Dit houdt in dat zij, de diabetische voet, reumatische- en overige risicovoet mag behandelen. Het diploma 'medisch pedicure' heeft zij in april 2019 met goed gevolg afgerond.

Wordt uw behandeling vergoed?

Bij de meeste zorgverzekeraars betaalt u aan de (register) podoloog of podotherapeut alleen de eventuele eigen bijdrage. Wordt uw behandeling volledig vergoed, dan betaalt u natuurlijk helemaal niets. U hoeft de behandeling dan ook niet voor te schieten, uw (register) podoloog of podotherapeut declareert rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.

Lees meer over vergoedingen

Onze patiënten aan het woord

Lees alle ervaringen

arrow_circle_left
 • format_quote

  Ervaring van Hulya

  “Na ongeveer twee maanden werd mijn pijn veel minder. Ik kan nu om de dag ongeveer 13 km lopen!”

 • format_quote

  Ervaring van Marieke

  “Duidelijk overleg over de doelen en voortgang van de behandeling. Er wordt verder gekeken dan de klachten om onderliggende oorzaken te achterhalen.”

 • format_quote

  Ervaring van Jesse

  “Zeer prettige en professionele bejegening. Ben al ruim 6 maanden aan het revalideren. Niet alleen het fysieke aspect , maar ook het mentale aspect krijgt aandacht.”

 • format_quote

  Ervaring van Jacqueline

  “De podotherapeuten van Podozorg zijn bijzonder prettige zorgverleners. Ik voel me gezien en gehoord.”

 • format_quote

  Ervaring van Bart

  “Dankzij de echo en rapportage van Podozorg ben ik succesvol geopereerd aan mijn voet. Ik ben nu weer volop aan het trainen om weer op topniveau te komen.”

arrow_circle_right

Heeft u last van pijnlijke voeten?

Heeft u last van pijn of andere klachten bij het lopen of staan? U bent niet de enige!

In onze Podozorg praktijken doen we dagelijks ervaring en kennis op over een groot aantal voetklachten. Deze kennis en ervaring hebben we gebundeld en voor u beschikbaar gesteld.

Alles over voetklachten

Recente publicaties

 • Pijn onder de voorvoet

 • Hielspoor

 • Beknelde zenuw in de voorvoet

 • Pijnlijke achillespees

 • Bult bij de kleine teen

 • Kromme stand van de teen

Recente publicaties

 • 16 november 2023

  De hielspoormythe

  Leer alles over de hielspoormythe: de misvattingen, oorzaken en behandeling van hielpijn, plus tips voor zelfzorg en preventie.

  Door Lisette de Graauw

 • 31 oktober 2023

  Alles over schade aan de (vet) kussentjes onder de voorvoet

  Ontdek de oorzaken, symptomen en behandelingen van schade aan de kussentjes onder de voorvoet, ook bekend als vetkamerschade.

  Door Podozorg Nederland

 • 19 oktober 2023

  Teenpijn na een onschuldig stootje

  Heeft u uw teen gestoten? Als het kapsel en de bandjes om het teengewricht niet stevig genoeg meer zijn kan een instabiel teengewricht ontstaan.

  Door Nicole Drenth

 • 05 oktober 2023

  De juiste schoenmaat is belangrijk

  Een derde van de mannen en de helft van de vrouwen draagt schoenen die niet goed passen. Maar als schoenen niet goed passen kan dit klachten veroorzaken!

  Door Liesbeth Dijkshoorn

 • 19 september 2023

  Herstel zelf van een ontstoken peesplaat onder de voet

  Een ontstoken peesplaat onder de voet kan veel pijn veroorzaken. Het herstel van een peesplaat ontsteking heb je echter deels zelf in de hand.

  Door Angelique Bekkema

 • 08 september 2023

  Overgewicht en voetklachten

  Overgewicht of obesitas kan zorgen voor verschillende gezondheidsproblemen zoals diabetes, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk en gewrichtsklachten.

  Door Delia de Bliek