Wij werken graag samen met andere (voeten)zorgverleners

Naast de podoloog / podotherapeut van Podozorg Eerbeek kunt u een eigen aanvullende voetzorgverleners kiezen of gebruik maken van partners waar wij mee samenwerken.

 • Fysiotherapie Eerbeek & Loenen

  Podozorg Eerbeek werkt nauw samen met Fysiotherapie Eerbeek & Loenen. Door dit samenwerkingsverband wordt er over en weer intensief verwezen en overlegt. Met ingang van april 2013 houdt Eric Wonink ((register) podoloog en echografist) een dagdeel per week praktijk bij Fysiotherapie Eerbeek aan de Wethouder Sanderstraat.

  Verbeterde zorg

  Er zijn veel raakvlakken zijn tussen podotherapie en fysiotherapie, daarom is het een goede zaak dat er een intensieve samenwerking is. Eric Wonink ((register) podoloog en echografist) en Frank van Engen (fysiotherapeut en manueeltherapeut) zijn erg enthousiast. De zogenaamde multidiscilinaire aanpak vergroot de kwaliteit van zorg. De patiënt is er uiteindelijk beter mee geholpen; en dat is waar het allemaal om draait! Er zijn al verschillende praktijkvoorbeelden waarbij dit goed is uitgepakt.

 • Pedicurium (Eerbeek)

  Podozorg Eerbeek werkt samen met Pedicurium. Iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Pedicurium garandeert een nagenoeg pijnloze behandeling. Er wordt gewerkt met professionele apparatuur en de nieuwste technieken in een prettige ambiance.

  Bij Pedicurium wordt u behandeld door Mary Rutgers. Sinds 2007 werkt zij als gediplomeerd pedicure met de specialisaties: diabetische voet, reumatische voet en schimmeldiagnostiek, in haar eigen salon in Eerbeek. Sinds januari 2021 is zij afgestudeerd als medisch pedicure.

 • Feet 4 All (Brummen)

  Podozorg Eerbeek werkt samen met Feet 4 All. Zij brengen een kwalitatieve verzorging van uw voeten en werken volgens de code van de voetverzorging. Dit wil zeggen dat zij werken volgens hoge hygiëne- en milieueisen.

  Bij Feet 4 All wordt u behandeld door Marijke Timmerman. In juli 2016 heeft zij haar basis pedicure-opleiding afgerond. December 2016 heeft zij de aantekening oncologie gehaald, om zich vervolgens verder te specialiseren als medisch pedicure. Dit houdt in dat zij, de diabetische voet, reumatische- en overige risicovoet mag behandelen. Het diploma 'medisch pedicure' heeft zij in april 2019 met goed gevolg afgerond.

Wordt uw behandeling vergoed?

Podologie en podotherapie worden vergoed vanuit aanvullende pakketten. U kunt bij uw eigen zorgverzekering controleren of u recht heeft op vergoeding. Indien dit zo is declareren wij, in de meeste gevallen, elektronisch voor u. In dat geval betaald u alleen een eventuele eigen bijdrage. Wij kunnen u vooraf informeren over de te verwachten kosten.

Lees meer over vergoedingen

Onze patiënten aan het woord

Lees alle ervaringen

arrow_circle_left
 • format_quote

  Ervaring van Jesse

  “Zeer prettige en professionele bejegening. Ben al ruim 6 maanden aan het revalideren. Niet alleen het fysieke aspect , maar ook het mentale aspect krijgt aandacht.”

 • format_quote

  Ervaring van Clasina

  “Podozorg Nieuwpoort reageerde snel op mijn mail en we konden ook vlug terecht voor een afspraak. De nieuwe zooltjes lopen fijn en we zijn dan ook heel tevreden.”

 • format_quote

  Ervaring van Sija

  “Na een week steunzolen dragen had ik al minder pijn. Nu gaat het super goed en kan ik weer kilometers lopen zonder pijn.”

 • format_quote

  Ervaring van Hulya

  “Na ongeveer twee maanden werd mijn pijn veel minder. Ik kan nu om de dag ongeveer 13 km lopen!”

 • format_quote

  Ervaring van G.F. Werner

  “Ik kom al jaren bij Podozorg Amsterdam voor mijn zooltjes en ben altijd erg goed geholpen.”

arrow_circle_right

Heeft u last van pijnlijke voeten?

Heeft u last van pijn of andere klachten bij het lopen of staan? U bent niet de enige!

In onze Podozorg praktijken doen we dagelijks ervaring en kennis op over een groot aantal voetklachten. Deze kennis en ervaring hebben we gebundeld en voor u beschikbaar gesteld.

Alles over voetklachten

Recente publicaties

 • Pijn onder de voorvoet

 • Hielspoor

 • Beknelde zenuw in de voorvoet

 • Pijnlijke achillespees

 • Kromme stand van de teen

 • Bult bij de kleine teen

Recente publicaties

 • 28 maart 2024

  Het inzetten van e-Health bij voetklachten

  E-Health biedt geavanceerde hulp bij voetklachten, versnelt herstel en verbetert therapietrouw voor duurzame gezondheid.

  Door Jacqueline Lakeman

 • 07 maart 2024

  Voetoefeningen bij hielpijn

  Effectieve rekoefeningen bij hielpijn voor verbeterde lenigheid en klachtenverlichting, aanbevolen door voetspecialisten.

  Door Ellen Karsdorp

 • 25 januari 2024

  Wintersport en voetklachten

  Tijdens de wintersport ontstaan veel voetklachten. Botbreuken, een ski-teen, neuroom van Morton en blauwe- en drukplekken zijn de meest voorkomende.

  Door Gijsbert Lalkens en Frank Henzen

 • 11 januari 2024

  Alles over beenlengte­verschil

  Ontdek alles over beenlengteverschil: wat veroorzaakt het, welke klachten geeft het en hoe wordt het behandeld?

  Door Mienke van der Goot

 • 14 december 2023

  De expertise van de therapeut

  Verken de deskundige aanpak van Podozorg's therapeuten bij het behandelen van voetklachten met gespecialiseerde technieken.

  Door David Bosman

 • 16 november 2023

  De hielspoormythe

  Leer alles over de hielspoormythe: de misvattingen, oorzaken en behandeling van hielpijn, plus tips voor zelfzorg en preventie.

  Door Lisette de Graauw