Over Podozorg Eerbeek

Podozorg Eerbeek beschikt over ervaren (register) podologen, MSU-echografisten en een podotherapeut. Uitsluitend bij de Stichting LOOP ingeschreven leden mogen zich registerpodoloog noemen. Ook beschikt Podozorg Eerbeek over het praktijkkeurmerk van de NVvP.

Krachtenbundeling

Fysiotherapie Eerbeek & Loenen

Podozorg Eerbeek werkt nauw samen met Fysiotherapie Eerbeek & Loenen. Door dit samenwerkingsverband wordt er over en weer intensief verwezen en overlegt. Met ingang van april 2013 houdt Eric Wonink (podoloog en echografist) een dagdeel per week praktijk bij Fysiotherapie Eerbeek aan de Wethouder Sanderstraat.

Verbeterde zorg

Er zijn veel raakvlakken zijn tussen podotherapie en fysiotherapie, daarom is het een goede zaak dat er een intensieve samenwerking is. Eric Wonink ((register) podoloog en echografist) en Frank van Engen (fysiotherapeut en manueeltherapeut) zijn erg enthousiast. De zogenaamde multidiscilinaire aanpak vergroot de kwaliteit van zorg. De patiënt is er uiteindelijk beter mee geholpen; en dat is waar het allemaal om draait! Er zijn al verschillende praktijkvoorbeelden waarbij dit goed is uitgepakt.

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.